divendres, 1 de juny del 2012

TRIPLETA DE CONCURSOS AQUEST CAP DE SETMANA

AGRAMUNT, SANT FELIU DE LLOBREGAT I BERGA CELEBREN ELS SEUS CONCURSOS

AMB EL CONCURS DE SANT FELIU FINALITZA EL CAMPIONAT DE BARCELONA

Demà al vespre, es celebra  a Agramunt la 3ª jornada del Campionat de Lleida. Amb un canvi d'ubicació, al cèntric carrer Agustí Ros,  per afavorir, segons l'organització, l'afluència de públic al concurs. Pel que fa a la participació, compta amb 10 colles, totes de la pròpia demarcació.
Concurs de Berga 2011 / Imatge: Grup Sardanista Maig
Veurem si la colla Dolç Infern, que ocupa en aquest moment de la competició la primera posició  és superada per Estol - Espígol, que balla  a casa, que ocupa el segon lloc en aquesta classificació provisional.

La competició seguirà  diumenge  al matí amb  l'últim concurs del campionat barceloní. Després de L'Hospitalet, Òdena i Barcelona-Poble Nou la colla Mare Nostrum arriva a Sant Feliu en primera posició seguida de molt a prop de la Violetes del Bosc. La taula continua amb la colla  Maig, Horitzó i Xàldiga,  per aquest ordre i tancant la classificació, Laietans.
Al concurs participen  9 colles, totes les de la ciutat de Barcelona, excepte la colla Laietans. 

El triplet el tancarà la ciutat de Berga, amb l'edició núm. 61 del seu concurs, emmarcat dins les Festes de la Patum.
15 colles ompliran la plaça Viladomat a partir de 2/4 de 6 de la tarda, on una bona part d'elles competiran en la 3ª jornada del Territorial de les comarques barcelonines.
Entrarà en joc la colla Encís que defensarà el títol de campiona assolit la temporada pasada.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada