dimecres, 5 de setembre del 2012

ENCAMP ENCETA UN SETEMBRE ATAPEÏT DE CONCURSOS

OLOT I LES BORGES BLANQUES HAN COMPLETAT EL TRIPLET DEL PRIMER CAP DE  SETMANA

AMB UN TOTAL DE 10 CONCURSOS,  SETEMBRE ÉS EL MES AMB EL MAJOR NOMBRE  DE CONCURSOS DE L'ANY

SOLSONA PREVIST PEL DIA 15 S'AFAGEIX AL DEGOTEIG DE CONCURSOS QUE ES SUSPENEN PER LA CRISI

Primer cap de setmana després de les vacances i la competició ha començat forta amb tres concursos, dos de competició oficial  i un de  lliure.
 
                                                   Encamp / Imatge: Amunt i Crits
El primer a Encamp, emmarcat dins el 25è Aplec de la Sardana, on 17 colles es van aplegar  dissabte per la tarda en la seva 19ena edició. Petits Amunt i Crits, en alevins, Petits Galzeran, infantils i Galzeran en grans conformaren el podi de guanyadors.
A la nit, començava la 7ena Jornada del Campionat Gironí. 22 colles ompliren la plaça de braus, un clàssic d'aquesta demarcació que ha arribat a la  72ena edició.
Destaca el triomf dels Cassanencs Mans Amigues, en la categoria absoluta, que els consolida al cap de la classificació. Il.lusions, Estel de les Gavarres, Montgrí 2000 i Aires gironins van completar el palmarés del concurs.
I diumenge al matí, el tercer, a Les Borges Blanques, on la lleidatana Dolç Infern, es va imposar en lluïment i Punts Lliures, en la 5ena jornada del Campionat de la Terra Ferma. Cal destacar l'absència de la seva rival directa l'Estol-Espígol.


                     Colla Dolç Infern. Les Borges Blanques / Imatge: Adrià Romero

Podeu llegir la crónica d'aquests concursos a l'apartat La Jornada (II)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada