dissabte, 10 de novembre del 2012

DOBLE FINAL A BALAGUER

LES COLLES BARCELONINES MARE NOSTRUM I VIOLETES DEL BOSC LLUITARAN PER PROCLAMAR-SE CAMPIONA DE CATALUNYA'2012
 
LA TERRA FERMA TAMBÉ FINALITZARÀ AQUÍ EL  RECORREGUT DEL SEU CAMPIONAT AMB LES COLLES DEL GRUP SARDANISTA MONTSERRAT LIDERANT TOTES LES CATEGORIES

AMB 42 COLLES INSCRITES, EL CONCURS BALAGUERÍ ES SITUA EN EL PRIMER LLOC DEL RÀNKING DE PARTICIPACIÓ DE LA TEMPORADA
 
 
                                                                                                          Balaguer'11 /  Imatge: Blanca Espurna
 
 
Un Gran concurs sardanistic és el que es podrà veure demà a Balaguer. Gran en tots els aspectes, en l'emplaçament, la plaça medieval porticada més gran de Catalunya, en el nombre de participants, 42 colles ompliran la plaça de color i dansa,  i en la competició, 2 grans finals de campionats oficials, el de casa, de la Terra Ferma, i el Campionat Nacional en la categoria absoluta. Així doncs, un gran espectacle, arrodonit amb una de les millors cobles d'avui, La Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i amb una presentació fresca i dinàmica.
 
LA CAMPIONA NACIONAL ES DECIDEIX A BALAGUER
 
Cartell del concurs / Imatge: Acstell
Les 10 millors colles del país es divideixen  en aquesta ocasió en dos grups:
Final A, amb les 5 millors classificades fins al moment, i la Final B, del 6è al 10è lloc. Els punts obtinguts en les 3 sardanes de competició es sumaran als que ja porten acumulats   al llarg del campionat. Recordem que aquests punts venent donats pel lloc assolit en les classificacions de cada sardana.
 
Com en la temporada pasada el títol de campiona es decidirà diumenge entre les colles Mare Nostrum i Violetes del Bosc. Els tres punts de diferència que es porten donen  una clara avantatge a la Mare Nostrum, ja que  Violetes està obligada a superar-la en les tres sardanes i tot i així caldria desempatar en el cas que Mare Nostrun quedés en segon lloc.
 
A la part baixa de la taula tampoc està res decidit. Riallera, Blanca Espurna i Dolç Infern venen a Balaguer amb només 5 punts de diferència entre la vuitena i la desena colla.  L'emoció està asegurada, per tant, per dues bandes de la taula.  
 
FINAL A
LLOC
COLLA
POBLACIÓ
PUNTS
1
MARE NOSTRUM
BARCELONA
14
2
VIOLETES DEL BOSC
BARCELONA
17
3
MAIG
BARCELONA
27
4
TARRAGONA DANSA
TARRAGONA
33.5
5
ENCÍS
MANLLEU
45.5

FINAL B
LLOC
COLLA
POBLACIÓ
PUNTS
6
MANS AMIGUES
CASSÀ DE LA SELVA
52
7
MIRANT AL CEL
SABADELL
57.5
8
RIALLERA
VIC
76
9
BLANCA ESPURNA
SITGES
78
10
DOLÇ INFERN
LLEIDA
81

TOT DECIDIT AL CAMPIONAT DE LA TERRA FERMA

Aquí les coses cambien. En les tres categories el campió, si no hi ha un daltabaix, està decidit. Les colles lleidatanes del Grup Sardanista Montserrat han copat els primers llocs tant en lluïment com en punts lliures. Així podem dir que Dolç Infern, en la categoria absoluta de lluïment i punts lliures , Guspira, en infantils, també en les dues modalitats, i Escarlata en alevins de lluiment, conformen el palmarès del certamen d'enguany.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada