dilluns, 6 de febrer del 2012

PRIMERES CONVOCATÒRIES DE CONCURSOS D'ENGUANY

ALMACELLES OBRE LA TEMPORADA DE CONCURSOS I TAMBÉ EL CAMPIONAT DE LA TERRA FERMA

Divendres el web de la Unió de Colles Sardanistes, canal oficial de la sardana de competició, publicaba la convocatòria dels primers concursos de la temporada.
El primer en celebrar-se serà a Almacelles, que a més encetarà el Campionat de la Terra Ferma, a les terres lleidatanes.
El seguirà la ciutat de Granollers, de competició lliure, on podrem veure com a principal atractiu les millors colles del país acabant de perfilar la preparació de cara  al  inminent inici del Campionat de Catalunya.
  
·         ALMACELLES

4-3 a les 12:00 h a la Plaça de la Vila. C. TERRA FERMA, filials i lliures limitades. En cas de pluja, el concurs es durà a terme al Pavelló Polivalent.
Vestidors al Casal de Cultura. C. Major. Cobla Vents de Riella.  Inscripcions a la Federació Sardanista de Lleida (e-mail: federacio(a)sardalleida.org) amb còpia a la UCS (e-mail: secretaria(a)uniodecolles.cat).

·         GRANOLLERS

25-3 a les 11:30 h a la Plaça de la Porxada. COLLES LLIURES limitades.
Vestidors a la Casa de Cultura Sant Francesc. C. Espí i Grau, 1. Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona. Inscripcions a Núria Pla (e-mail: plapujal(a)yahoo.es) amb còpia a la UCS (secretaria(a)uniodecolles.cat)
Més informació al telèfon 659.49.44.48.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada