diumenge, 4 de març del 2012

ALMACELLES INAUGURA EL CAMPIONAT SARDANISTA AMB UN TRIOMF DE TARRAGONA DANSA

ESTOL - ESPÍGOL, GUANYA EN LA MODALITAT DE PUNTS LLIURES

Crònica i fotografies de l'ACSTELL
www.sardalleida.org




Almacelles ha estat l’escenari aquest matí del primer Concurs de Colles Sardanistes de la temporada, en   un     dels  actes més concorreguts de  les ‘Festes de l’Aigua’,  acompanyats  per la Cobla Vents de Riella d’Agramunt.

Tres colles s’han disputat els llocs punters del concurs en les diferents sardanes que s’han anat ballant. El duel s’ha saldat a favor de la colla Tarragona Dansa que ha quedat campiona del concurs, i la colla Estol-Espigol d’Agramunt que ha quedat campiona de “punts lliures”, mentre que la tercera colla en discòrdia, la colla Dolç Infern de Lleida s’ha hagut de quedar en la segona posició en les dues modalitats.




DEBUT D’UNA NOVA COLLA DE LLEIDA

Pel que fa a les colles infantils el concurs d’Almacelles ha estat l’escenari on ha debutat una nova colla sardanista, la “colla Escarlata”, on ballaran els nens més petits del Grup Sardanista Montserrat de la ciutat de Lleida, que s’ha estrenat en el seu primer concurs quedant primers en la categoria aleví.

El concurs ha tingut els ja clàssics apartats de punts lliures, lluïment i sardana revessa, s’ha obert amb el galop de fantasia i s’ha acabat amb la tradicional sardana de germanor. Un total de catorze colles han participat al concurs, on també hi havia els alumnes de l’Escola Antònia  Simó d’Almacelles del Pla Saltem i Ballem.

1 comentari:

  1. Crec que els sardanistes podem congratular-nos de poder gaudir d'aquest nou blog de sardanes. Amb les notícies més recents, puntual, dinàmic i obert a comentaris i col·laboracions. Felicitem al seu autor, en Felip Vallejo.

    ResponElimina