dissabte, 21 d’abril del 2012

ESTUDIANTS SUECS VISITEN UN ASSAIG DE LA COLLA SABADELL

ELS JOVES ESTUDIANTS PARTICIPEN EN  UN INTERCANVI LINGUISTIC AMB ALUMNES DE CASTELLAR DEL VALLÈS

Manuel Muñoz
Sabadell

Vint-i-un estudiants de 14 i 15 anys de la "Nordlyckeskolan" de Göteborg (Suècia) i vint-i-cinc de la classe de 3 º d'ESO de l'escola "El Casal" de Castellar del Vallès, estan fen un intercanvi lingüístic dins del projecte d’àmbit internacional "Comenius" que  té per objectiu reforçar la dimensió europea en el camp de l'educació infantil, primària i secundària, promovent la mobilitat i la cooperació entre centres educatius. Aquests nois i noies goteburguesos i els seus professors seran a casa nostra del 14 al 21 d’abril.

Dins de les activitats que tenen programades, dijous van assistir  a un dels assajos de les colles sardanistes Sabadell i Arraona on van rebre informació sobre la història i el significat de la nostra dansa nacional. Se’ls hi va lliurar un petit escrit en anglès on es sintetitza els trets més característics de la sardana, música i dansa.

 També hi va haver demostracions de com es prepara el grup per a la competició, els escalfaments i exercicis de conjunt, també es va ballar una sardana de set tirades tal com es faria a un concurs. Al final, els més valents es van atrevir a ballar una sardana de germanor.

I per tancar aquest acte, que va ser organitzat conjuntament per l’ACF Sabadell Sardanista i la Colla Sabadell, es va servir un aperitiu a tots els escolars i professors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada